Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

TIMOCOM integreert Transport Order®

TIMOCOM brengt een nieuwe toepassing uit! Met TC Transport Order®  kunnen de TIMOCOM-gebruikers voortaan hun transportorders centraal in het platform afhandelen. Op die manier optimaliseren ze hun dagelijkse logistieke processen op digitale wijze.

De nieuwe toepassing bestaat uit orderbeheer en transportaanvraag. Zakenpartners kunnen van talrijke opties gebruikmaken zodat TC Transport Order® aan de specifieke eisen van klanten en leveranciers voldoet”, aldus Daniel Crosina, TIMOCOM Product Manager.

Digitale transportaanvragen

Opdrachtgevers kunnen in TC Transport Order® transportaanvragen  aan meerdere zakenpartners richten. Zo krijgen ze offertes, die ze kunnen vergelijken en vervolgens beslissen. Gebruikers die vracht aanbieden kunnen ook vooraf gecreëerde sjablonen voor terugkerende transportorders gebruiken. Potentiële aanbieders van diensten dienen hun offertes in en hebben zo kans op extra omzet. Alle processen kunnen in reële tijd worden gevolgd, want beide businesspartners krijgen ze centraal te zien.

Centraal orderbeheer

Bij het orderbeheer wijzen opdrachtgevers de transportorders snel en digitaal aan hun businesspartners toe.

De klant heeft de mogelijkheid het order te aanvaarden, te annuleren of te weigeren. Beide zakenpartners behouden dankzij het centrale overzicht van hun orders de controle over alle processen.

De nieuwe toepassing is tot eind augustus volledig gratis.

 

Meer informatie over TIMOCOM vindt u op www.timocom.nl /transportorders.