Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

BedrijfsautoRAI (The European Road Transport Show) is het internationale referentieplatform voor de Europese truck- en wegvervoer industrie. Naast vrachtwagens en bestelwagens, presenteert de tweejaarlijkse tentoonstelling ook trailers, speciale voertuigen, onderdelen, accessoires, telematica / IT en transportoplossingen. De volgende editie vindt plaats op 16 t/m 21 april 2012 in Amsterdam RAI.
De BedrijfsautoRAI is terug van (even) weggeweest. Na een afwezigheid in 2009 is de tijd weer rijp voor het nationale platform voor duurzaam wegtransport. Van 16 t/m  21 april 2012 staat Amsterdam RAI weer als vanouds in het teken van trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en ronkende motoren. De acquisitie voor BedrijfsautoRAI 2012 is deze week van start gegaan.
Vernieuwd concept
De editie van 2012 wordt van 16 tot en met 21 april 2012 gehouden en krijgt vanaf dat moment elke twee jaar in dezelfde periode zijn vaste plaats in de agenda. Voor deze nieuwe periode is gekozen na uitvoerig overleg met diverse belanghebbenden uit de markt van lichte- en zware bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen- en componentenleveranciers. Gekozen is voor een meer compacte opzet met avondopenstelling op twee van de vijf beursdagen. De beurs wordt gehouden in het Europacomplex van Amsterdam RAI, waar in totaal bijna 45.000 m2 beschikbaar is. Daarnaast vindt er een buitenexpositie plaats op het uitgebreide buitenterrein aan de voorkant van het RAI-complex.
Waarom deelnemen aan BedrijfsautoRAI 2012?   TIMOCOM is aanwezig als exposant. Bezoek ons en kom meer te weten over de programma´s  TC Truck & Cargo en TC eBid.

BedrijfsautoRAI is dé nationale vakbeurs voor de wereld van wegtransport en vindt van dinsdag 16 t/m zaterdag 21 april 2012 plaats in het Europacomplex van Amsterdam RAI. De beurs is terug van (even) weggeweest maar biedt in 2012 als vanouds een compleet overzicht van de innovaties en primeurs

smahan