Author: | Category: Vrachtuitwisseling |

BedrijfsautoRAI gaat in 2017 niet door

De BedrijfsautoRAI is het grootste nationale beurs voor wegtransport en logistieke dienstverlening. In 2015 bezochten meer dan 55.000 bezoekers de beurs. De BedrijfsautoRAI bestaat uit vier segmenten trucks, speciale voertuigen, bestelauto’s, onderdelen en accessoires.

Maar 2017 hebben toch de truckmerken aangegeven niet deel te nemen. Het tentoonstellingscomité RAI Amsterdam en RAI Vereniging hebben besloten, het grootste bedrijfsautoevenement van Nederland niet door te laten gaan. Zonder de truckmerken verlies men de pijlers van de beurs.

De BedrijfsautoRAI gaat wel kijken of het beursconcept met carrosserie- en trailerbouw 2017 als wel zijn doorgang gaat krijgen.

De directeur RAI Exhibitions Ids Boersma: “Bezoekers verwachten op een BedrijfsautoRAI alle grote Europese merken te zien, op officiële merkenstands. Helaas hebben een aantal truckmerken aangegeven niet mee te zullen doen, waardoor de bodem eruit valt. We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren, maar helaas verandert dit niks in de keuze van de truckfabrikanten.”

Helaas staat toch de BedrijfsautoRAI bekend met wel of toch niet doorgaan bekend.