Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

josten1

 

Digitalisering is niet meer weg te denken. Bedrijven moeten nu al beginnen met het optimaliseren van hun processen om hun concurrentiepositie te handhaven. De vrachtuitwisseling TIMOCOM heeft deze nieuwe functie op de IAA Nutzfahrzeuge gepresenteerd.

 

Na dat men een vracht gevonden heeft en de zakenpartners hebben een akkoord gegeven. Daarna moesten de gebruikelijke documenten nog per fax of e-mail worden verstuurd. Soms duurde deze documenten veel te lang of in het ergste geval zijn ze zelfs niet eens aangekomen. En dan begon het telefoneren. Er gaat zoveel waardevolle tijd verloren en met heel wat veel stress  gepaard. Marcel Frings, Company Spokesman van TIMOCOM zegt: “Met de up- en downloadfunctie die in het bedrijfsregister is geïntegreerd, kunnen gebruikers veelgevraagde documenten zoals een EU-licentie, briefhoofd of vervoerdersverzekering in hun eigen bedrijfsprofiel uploaden en zo als download aanbieden aan andere TIMOCOM-gebruikers. Naast het positieve effect, de tijdwinst, is er nog een ander belangrijk voordeel te noemen: gebruikers kunnen door het uploaden van hun documenten hun concurrentievoordeel aanzienlijk vergroten, want hoe gedetailleerder en duidelijker een bedrijfsprofiel is, hoe groter de kans is dat iemand met dit bedrijf in zee wil gaan.”

 

Het Nederlandse bedrijf Josten International BV is meer dan 15 jaar TIMOCOM-klant en zet zijn bedrijfspresentatie in de nieuwe up- en downloadfunctie want: met de nieuwe functie kan u naast uw zakelijke documenten ook bijvoorbeeld uw bedrijfsportret uploaden. Een groot voordeel vindt directeur

 

 

Meer informatie vindt u onder: https://www.timocom.nl/De-vrachtuitwisseling/Bedrijfsregister