Author: | Category: Vrachtuitwisseling |

3

Transportbedrijf Waberer´s koopt een hotel

Het transportbedrijf Waberer´s uit Hongarijen koopt voor zijn chauffeurs een hotel. De naam van het hotel is  ‘Wáberer’s Club Hotel’. Het hotel heeft een eigen park, meer en sportplaats. Het hotel heeft Waberer´s 2 miljoen gekost. Volgens Wáberer wordt er in de komende jaren nog 48 miljoen geïnvesteerd.

 

Bij het bedrijf werken 5400 mensen en 4000 werken bij Waberer´s als chauffeur.  György Wáberer heeft dit hotel gekocht zodat zijn mederwerkers kunnen rusten en te kunnen sporten maar ook om een  medische voorzieningen te krijgen.  Binnen twee jaar tijd wordt het verbouwd zodat er duizend medewerkers en hun gezinnen de gelegenheid krijgen om jaarlijks een week in het hotel te verblijven tegen aantrekkelijke tarieven.

Premier Viktor Orbán wil betere concurrentiepositie  

Premier Viktor Orbán gaf Waberer´s veel complimenten voor de aankoop van het hotel. Volgens Viktor Orbán en György Wáberer zijn ver veel zaken die de concurrentiepositie van Hongarije in logistiek Europa negatief beïnvloeden. Samen werken ze aan een actieplan zoals budget, regelgeving, belastingen en toelagen om transport- en logistieke bedrijven een betere concurrentiepositie in Europa te bieden.

 

Foto:TTM-NL