Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

NL_Baems_Schild_NIK0611_900x600px_RGBEen treinstaking, die ervoor zorgt dat mensen niet naar de beurs kunnen komen. Er rijdt niets meer, alle huurauto’s zijn volgeboekt en taxi’s boordevol. Klinkt niet bepaald naar optimale omstandigheden voor een succesvolle beurs. Maar: Met 55.000 bezoekers was de transport logistic van dit jaar niet alleen voor de organisator de meest succesvolle ooit, maar ook voor TIMOCOM, provider van Europa’s grootste transportplatform. Succes op het gebied van „Tijd besparen“ beloofde alvast de novelty die TIMOCOM op de beurs presenteerde.

Sneller, hoger, verder

De beurspresentatie van de vrachtuitwisseling TIMOCOM moet men zich als volgt voorstellen. Men neme een reusachtige stand van twee verdiepingen, een een team dat elkaar door dik en dun steunt, een novelty en een heel belangrijke vraag: Kent u TIMOCOM al? Die vraag stelden de medewerkers van TIMOCOM namelijk vier dagen lang aan duizenden beursbezoekers en zij raakten op die manier in gesprek met zowel oudvertrouwde als nieuwe klanten, andere nieuwkomers en journalisten, afkomstig uit tal van landen. Geen wonder dus dat het hier en daar behoorlijk dringen geblazen was op en rond de stand. Gesproken werd er vanzelfsprekend TIMOCOMs producten „made in Germany“, maar ook wensen en suggesties van klanten werden dankend in ontvangst genomen, terwijl één verdieping hoger tevreden klanten vrolijk gekleurde smoothies zaten te drinken. Die waren namelijk vers van de pers verkrijgbaar, voor de vitaminekick tussendoor. Daarvan gingen er maar liefst 100 stuks over de tap. „Niet te geloven wat hier gebeurt!“ De Timo’s stonden met open mond te kijken en verheugden zich over het succes.

 

De meimaand maakt alles nieuw

„Kunnen jullie me jullie nieuwe tool uitleggen?“, luidt de vraag van menig klant. Want op de tafels kondigen flyers met de titel „WOW! Hier is de nieuwe tool van TIMOCOM.“ de innovatie aan. Het betreft de koppeling van de vrachtuitwisseling TC Truck&Cargo® met de trackingoplossing TC eMap®. Met als clou: Gebruikers kunnen via aanklikken van een getrackt voertuig de locatie daarvan als nieuw startpunt van de route in TC eMap® toevoegen. Binnenkort zal het dan mogelijk zijn om vrachtaanbiedingen binnen een straal van 200 km in de trefferlijst van TC Truck&Cargo® te laten opzoeken en afbeelden. “Klanten die met onze trackingoplossing werken en hun voertuigen al in het systeem geupload hebben, vinden de nieuwe functie geweldig, omdat ze nu alleen nog maar de GPS-zender van het voertuigen hoeven te kiezen en de vrachten  rond een getrackt voertuig direct op het scherm getoond krijgen. Het stressige met de hand invoeren van de adressen is voortaan voorgoed verleden tijd. Dat bespaart kostbare tijd en die is in de branche helaas altijd bijzonder schaars.“, legt TIMOCOM medewerkster Evangelia Hatzes uit.

Een tijd is een zeer toepasselijk trefwoord, want aan het eind van een beurs blijven complimentjes zoals het volgende goed in het geheugen hangen: „Zonder TIMOCOM komt bij ons geen wiel in beweging. Jullie zijn de besten.“ WOW!