Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

TIMOCOM is al meer dan 20 jaar bezig in de transportbranche en logistieke sector en heeft in deze periode meer dan 40.000 klanten aan zich weten te binden. In het begin had TIMOCOM, net als andere start-ups, maar een handjevol klanten: onze zogenoemde pioniers van het eerste uur.

 

 

Arjan Vos is de jongste bedrijfsleider met een eigen magazijn,wasstraat en werkplaats. Alles draait op volle toeren. Getik op een toetsenbord. Een rinkelende telefoon. In de kantoren zijn de afdelingschefs aan het werk.

Grote moderne beeldschermen. Met het transportplatform van TIMOCOM wordt hier in een kwestie van seconden vracht aan laadruimte gekoppeld. Routes worden gepland. Documenten worden digitaal beheerd. Welkom in het jaar 2018.

Wat ooit begon als een persoonlijke passie met paard en wagen, is uitgegroeid tot een groot bedrijf met een oppervlak van maar liefst 27.000 m². De jonge Aart Vos had dat waarschijnlijk nooit verwacht. Zo moedig als hij toen was, waren ook alle generaties na hem. Ze hebben sterk bijgedragen aan de ontwikkeling van de digitalisering in de logistiek. Vol trots vertellen ze ook vandaag nog hoe alles is begonnen en waar ze nu staan.