Author: | Category: Transport Nieuws |

Snel op de hoogte zijn van rijverboden voor vrachtwagens in de zomermaanden

De regelgeving met betrekking tot rijverboden voor vrachtwagens in de verschillende Europese landen is enorm complex. Vaak gelden verboden in de verschillende landen niet alleen op bepaalde trajecten, maar ook op specifieke wegen of gedeelten van snelwegen – en dan ook nog eens op specifieke tijden. En het wordt nog ingewikkelder door de zomer- en vakantietijd met weer andere rijverbodregels voor vrachtwagens.

Voor managers en chauffeurs is het belangrijk om het overzicht te behouden – en dat wordt nu eenvoudiger: bekijk tijdens het plannen TIMOCOM Truckban. Dit gratis portaal met een overzicht van rijverboden voor vrachtwagens in heel Europa is speciaal ontwikkeld door TIMOCOM, het grootste transportplatform van Europa.

In 14 talen kunt u op TIMOCOM Truckban informatie vinden over rijverboden voor vrachtwagens in het weekend, de zomer en feestdagen. Daarvoor hoeft u alleen het gewenste land en eventueel een datum te selecteren. De rijverboden voor het geselecteerde land worden dan voor u overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo dient het portaal als ondersteunend medium bij de routeplanning en dankzij de optimalisatie voor mobiele apparaten kan het portaal ook worden gebruikt als handige informatiebron voor alle chauffeurs op de Europese wegen.

Voorkom dure boetes: TIMOCOM Truckban is een uitstekende hulp bij uw routeplanning.