Author: | Category: Vrachtuitwisseling |

TC eMap® – De krachtige oplossing voor berekeningen en tracking

Tracking

Nog nooit eerder vertoond op een vrachtbeurs: een trackingsoplossing voor alle gangbare telematicasystemen! Transportdienstverleners of expediteurs; alle soorten transportgerelateerde bedrijven kunnen hun voordeel doen met TC eMap®. Het multivendor trackingplatform van TIMOCOM maakt precieze positiebepalingen mogelijk. Zo weten dienstverleners altijd waar hun voertuigen zich bevinden.

TC eMap® geeft vertrouwen
Bedrijven kunnen bij voertuigingave aangeven, dat hun voertuigen voor de tracking in TC eMap®ter beschikking gesteld wordt; een krachtig argument bij aanbestedingen.

De voordelen van de TIMOCOM-trackingoplossing:
– verschillende telematicasystemen in één oogopslag
– verhoogde zekerheid bij transport
– geen installatie, geen inbouwkosten: U kunt eenvoudig de beschikbare telematicabox en    het normale TIMOCOM-platform gebruiken
– gratis voor alle klanten van TIMOCOM in de invoeringsfase

TC eMap® maakt het transportbedrijf transparanter en efficiënter
Geen langdurige, dure telefoongesprekken meer tussen expediteurs en vrachtbedrijven, omdat alle vrijgegeven voertuigen voor de bedrijfspartner op het platform zichtbaar zijn. Daarmee wordt ook de informatieweg tussen opdrachtnemer en opdrachtgever aanzienlijk korter en efficiënter. En zo kunnen eventuele misverstanden direct opgelost worden.

Bewezen TC eMap®-functies blijven bestaan
Maar dat is niet alles: Bewezen functies van TC eMap® blijven bestaan! TIMOCOM-klanten kunnen nog steeds met behulp van de vracht- en laadrtuimtebeurs TC Truck&Cargo® de afstand naar de klanten, de ritkosten en bijkomende kosten berekenen. Andere hoogtepunten zijn de mogelijkheid om alternatieve routes te berekenen, etappes toe te voegen of extra parameters vast te stellen, zoals de kortste of de snelste route.Daarnaast wordt direct in de routeplanner van TC eMap® actuele verkeersinformatie aangegeven. Zo kunt u nog vóór u de ritkosten berekent, zien of de gekozen route ook daadwerkelijk de beste is.

 

Meer informatie over de nieuwe TC eMap® en de producten van TIMOCOM vindt u op www.timocom.nlLorry on road