Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

Messenger_Spielfeld_1J8A5066_900x600pxMessenger_Spielfeld_1J8A5165_900x600px_WebMessengerGame_Schreibtisch_1J8A4953_900x600px_Webcm-toppicture-5831_thumb

 

Een uur lang speelden alle TIMOCOM medewerkers de Messenger game van TIMOCOM.

Alleen al in de eerste 10 dagen na de lancering werden meer dan 500.000 berichten via het TIMOCOM-Messenger verstuurd. Het hoogste ooit gemeten aantal gelijktijdige gebruikers bedroeg 37.000   tendens stijgend. Maar niet alleen in de logistieke IT van TIMOCOM heeft met de Messenger nieuwe wegen ingevoerd: De interne product training voor de werknemers werd met een spel verbonden in plaats van een powerpoint presentatie in een vergaderzaal. Via een live game evenement speelden de Account Managers, Boekhouding en HR in de rol van de planners, vervoerders en verladers om de voordelen van TIMOCOM Messenger uit de eerste hand te ervaren.

TIMOCOM medewerkers spelen (als) crazy.
Een schijnbaar gewone woensdag in het huis van de grootste transport platform in Europa.

In de zogenaamde Messenger ronde,communiceren de teams per chat met elkaar.  In het team van Annette was al een Deal”  binnen 1:52 minuten gemaakt . Ik zweet gewoon eindeloos. We hebben via de Messenger per direct een deal gemaakt. Dat is echt snel!  Super Deal. De scheidsrechters hebben nu de meest lastige klus, omdat er bijna twee keer zoveel contracten werden gesloten.

 

Meer informatie vindt u onder: www.timocom.de