Author: | Category: Transport Nieuws, Vrachtuitwisseling |

Aanbestedingsfunctie ontvangt weer het BME-keurmerk

BME_Guetesiegel_Frachteneinkauf_2016_2018_seal_TCeBid_900px_RGB

 

Het online aanbestedingsplatform ontving op 24 juni 2016 alweer het keurmerk ‘Vrachtinkoop’ “van BMEnet GmbH, de vennootschap van het Duitse Bundesverband Materialwirtschaft. Al voor de vierde keer behaalde het aanbestedingsplatform het keurmerk met succes. TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH is gecertificeerd voor “Software en platform” en bewijst haar kwaliteit van het transportplatform.

 

Op het transportplatform vergeven verladers en expediteurs langlopende transportopdrachten aan vervoersbedrijven uit heel Europa. Ze bereiken een logistiek netwerk van meer dan 36.000 gecertificeerde bedrijven.

Daarnaast is de aanbestedingsfunctie een handig instrument om inzicht te krijgen in de marktprijzen en om eigen analyses te maken. Deze vaste orders zorgen voor een grotere zuinigheid en efficiëntie in de transportsector oftewel voor transportbedrijven.

 

Keurmerk van BMEnet

BMEnet GmbH geeft een keurmerk uit voor alzijdig software- en platformoplossingen voor de optimalisatie van de inkoop en logistiek als de kwaliteitskeuring met succes is doorlopen.

Het keurmerk staat voor markttransparantie en vertrouwen bij de keuze voor een softwareproducent.
Zo weten nieuwe klanten of gebruikers dat de software aan strenge kwaliteitsnormen voldoet.

Wie zo een keurmerk heeft, kan de kwaliteit van hun producten aan hun klanten aantonen.